Werkplaats

Ook bij Reparatie & Onderhoud kan je op ons rekenen.

Quick Service voor kleine reparaties

Lekke band, spaak gebroken of plotseling je rem stuk? Voor dit soort kleine reparaties kan je tussen 10:00uur en 16:00uur gebruik maken van onze Quick Service. Wij streven ernaar dat je zo snel mogelijk weer op je fiets zit.

Onderhoud op afspraak

Om probleemloos te blijven fietsen en duurzaam met je fiets om te gaan is perodiek onderhoud belangrijk. Maak daarom nu een afspraak voor een onderhoudsbeurt van je fiets. Dan weet je zeker dat fiets weer 100% inorde is en je onverwachte technische ongemakken voorkomt. Telefoon werkplaats: 020 496 1216

Let op!

Het zit in ons DNA om iedereen te willen helpen, maar op dit moment is het aanbod onderhoud en reparatie groter als wat wij aankunnen. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om fietsen die niet door ons geleverd zijn aan te bieden voor onderhoud.

Toch willen wij niemand laten lopen. Weet daarom dat je altijd bij ons terecht kan bij pech onderweg en kleine reparaties.

Wij repararen geen online fietsmerken zoals o.a.: Canyon, Rose, Vanmoof, Stella, Amslod en ook geen Bakfietsen, Fatbikes en (E)-stepjes.

 

SHIMANO SERVICE CENTER

Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Shimano waarborg

Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan gaat u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats

Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

Noviteiten en innovaties

Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij hen kunt u zich dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Shimano Service Center

Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikt hij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en onze uitstekende onderhoudsmiddelen.

Europees netwerk

Het Shimano Service Center-concept treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten. 

Zij vormen met elkaar een netwerk van kwalitatief hoogwaardige dealers die u eveneens uitgebreid kunnen informeren over het complete Shimano producten gamma. Daarnaast kunnen zij u altijd goed adviseren over de fietscomponenten en -accessoires die in specifieke regio’s het best bruikbaar zijn. 

Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid.

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  8.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  8.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering