Zeer exclusief...... de Bianchi OLtre RC, Tour de France Limited Edition

De laatste dagen werden er steeds meer details van de Bianchi Oltre RC Tour de France Limited Edition onthuld. Maar vandaag ging eindelijk het doek er vanaf. Deze fiets is echt bellissima!


Zeer exclusief...... de Bianchi OLtre RC,  Tour de France Limited Edition


Slechts 176 genummerde stuks worden er geproduceerd in een wel heel speciale celeste kleur. Ook de verschillende Reparte Corse onderdelen, zoals o.a. de wielen, stuur en het zadel werden speciaal voor deze Tour de France LTD geproduceerd.
Als je één van de 176 gelukkige wereldwijd bent die deze Oltre RC kan kopen, dan ontvang je naast een uitgebreide documentatie ook een genummerd certificaat op naam. Daarnaast krijg je ook nog een origineel 2023 Tour de France Yellow Jersey!
Mocht je denken; "een mooie fiets, maar als die echt zo limited is, dan zal ik hem wel nergens meer kunnen kopen". Dan hebben wij goed nieuws!
Op dit moment is er slechts 1 Oltre RC Tour de France Limited Edition vanuit Italië onderweg naar Ouderkerk en die is nog te koop!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Route De Haan Ride 4 juni 2023


Zaterdag 16 april gratis voetmeting door Lake schoenen specialist.

Zere voeten tijdens het fietsen? Het blijkt dat veel mensen tijdens het fietsen pijnlijke of branderige voeten hebben. Niet goed passende schoenen is hier vaak de oorzaak van.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  8.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  8.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering