GOED, BETER……., BEST!

Sinds kort is De Haan dealer geworden van Riese & Müller E-Bikes. Dit merk staat bekend als het absolute premium E-Bike merk. Maar betekent premium dan ook heel duur?


GOED, BETER……., BEST!


Riese & Müller E-Bikes vallen misschien wel in het hogere prijssegment, maar als je verder kijkt dan zie je dat je absoluut waar voor je geld krijgt. Dit omdat Riese & Müller E-Bikes zonder meerprijs zijn uitgerust, met de krachtigste motoren en de grootste accu’s voor een maximaal bereik. Ook zijn alle overige componenten van het hoogste niveau. Maar minstens zo belangrijk is het innovatieve frame, dat enorm stabiel en comfortabel is. Ook daarmee weet Riese & Müller zich te onderscheiden”.

Eigenlijk zou iedereen die een E-Bike overweegt, eerst een keer op een Riese & Müller moeten rijden. Dit blijkt ook zeker mogelijk, want De Haan heeft van bijna alle modellen een Test E-Bike beschikbaar. Je bent dan ook van harte welkom voor een proefrit.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Zeer exclusief...... de Bianchi OLtre RC, Tour de France Limited Edition

De laatste dagen werden er steeds meer details van de Bianchi Oltre RC Tour de France Limited Edition onthuld. Maar vandaag ging eindelijk het doek er vanaf. Deze fiets is echt bellissima!

Route De Haan Ride 4 juni 2023


Zaterdag 16 april gratis voetmeting door Lake schoenen specialist.

Zere voeten tijdens het fietsen? Het blijkt dat veel mensen tijdens het fietsen pijnlijke of branderige voeten hebben. Niet goed passende schoenen is hier vaak de oorzaak van.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  8.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  8.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering