Meer nieuws

Nieuw racefietsverhuur bij De Haan Wielersport.

Vanaf april starten wij met de verhuur van racefietsen. Hiervoor hebben de Cannondale CAAD Optimo in verschillende maten beschikbaar. Het aantal fietsen is beperkt, dus is het verstandig je fiets tijdig te reserveren!

E-DAY ZONDAG 28 MEI!


E-Day 27 mei, testdag van elektrische fietsen

Test de verschillende E-bikes van Cannondale, Giant, Koga, en Pegasus. Ervaar zelf de verschillen tussen de merken en de verschillende trapondersteuningen.

Jubileumkrant 50 jaar De Haan Wielersport.

De Haan Wielersport bestaat 50 jaar! De jubileumkrant bevat leuke artikelen over de periode 1967- 2017. Natuurlijk staan er ook nog een aantal aantrekkelijke 50 Anniversary aanbieding in. Al met al de moeite waard om te lezen!

RACEFIETS VAN HET JAAR 2017! De Cannondale Super Six Evo Hi-Mod Disc Ultegra Di2!

Het commentaar van de vakjury: Het carbon frame is relatief onopvallend vormgegeven. Een iets aflopende bovenbuis en een 25 mm ronde zadelpen. Uiteraard heeft de Super Six een speciale full carbon vork speciaal voor de schijfremmen. De schijfremmen op het frame en voorvork zijn zo Als het hoort ‘flatmount’, de remleidingen lopen netjes door het frame.

RACEDAY ZATERDAG 22 APRIL!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe racefiets of gewoon kennis wilt maken met de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied. Wij nodigen je uit voor het testen van de racefietsen van Bianchi, Cannondale, GT en Merckx.

Strooizout op de weg!

Veel fietsers weten niet dat het strooizout op de wegen een ontzettende aanslag op je fiets is. Zeker in combinatie met (natte)sneeuw zie je binnen de kortste keren, de roest op je fiets verschijnen.


Strooizout op de weg!

Daarom is het zaak je fiets goed te beschermen. Zorg daarom dat je ketting goed gesmeerd is en spuit de lak en overige delen in met siliconen of vaseline-spray.
Ook is het belangrijk om het zout vervolgens weer zo snel mogelijk van je fiets te verwijderen. Dit gaat het beste met speciale reinigingsproducten die wij op voorraad hebben. Is dit niet voorhanden pak dan een emmer water met wat afwasmiddel en een spons. Na de fiets goed ingesopt te hebben kan je fiets afspoelen met water. Doe dit NOOIT met een harde waterstraal omdat het water dan in de lageringen zal komen!
Als laatste de fiets weer goed droogmaken, de ketting smeren, een druppeltje olie op de scharnierpunten van (velg)remmen en derailleurs. Vervolgens staat je fiets er weer netjes bij.

LET OP! Heeft je fiets schijfremmen? Blijf dan met olie uit de buurt. Schijfremblokken moeten absoluut vetvrij blijven. Houdt er bij het schoonmaken van de fiets ook rekening mee dat een reinigingsmiddel vaak glansmiddel bevat. Dit laat een vettig laagje achter wat met schijfremreiniger verwijdert moet worden.

 


 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Hoger Einde Zuid 23, 1191 AH
  • Ouderkerk aan de Amstel
  • (020) 496 12 16
  • KvK: 33203642
  • BTW: NL812567419B01
  • IBAN: NL92RABO0351804013

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  8.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  8.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Koopavond op vrijdag (alleen op afspraak)


Facebook
Financiering


Onze merken

Batavus
Bianchi
Bulls
Cannondale
Eddy Merckx
Giant
GT
Koga
Loekie
Pegasus
Sparta